HTML

Szálláshelyek

Magyarországi szállások, vendégházak, panziók, apartmanok, hotelek kritikája mindenféle tapasztalatok és tapasztalatlanságok alapján.

Friss topikok

Linkblog

Mátraszentimre, Parádsasvár, Bükkszentkereszt, Telkibánya

2010.12.02. 20:49 pihenek

A nyári hegyi túrák után sem maradnak látogatók nélkül Észak-Magyarország hegyei. Számtalan szállás január 1-től december 31-ig várja a hegyek szerelmeseit, akik többek között Mátraszentimre, Parádsasvár, Bükkszentkereszt és Telkibánya településeket is előszeretettel látogatják. A lenyűgöző bükki, mátrai és zempléni szálláshelyek a legkülönbözőbb szolgáltatásokkal várják a kalandorokat - üdülési csekkel fizető Vendégeink legtöbbször üdülési csekk elfogadóhelyeket  keresnek!. Míg néhányan a panziókat részesítik előnyben, addig mások kerékpáros vendégházat vagy éppen kastélyszállókat keresnek.

Ön milyen szállást keres? Írja meg a kommentek között!

Szólj hozzá!

Címkék: szallas csekk matraszentimre paradsasvar bukkszentkereszt telkibanya udulesi

A bejegyzés trackback címe:

https://szallashelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr802489225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása