HTML

Szálláshelyek

Magyarországi szállások, vendégházak, panziók, apartmanok, hotelek kritikája mindenféle tapasztalatok és tapasztalatlanságok alapján.

Friss topikok

Linkblog

Mátrai szállások és települések

2010.07.05. 20:09 pihenek

Tovább bővült a mátrai szállásokat bemutató oldalak száma, például a napokban publikálták a Pihenek.hu oldalon azokat az aloldalakat, amelyeken mátrakeresztesi szállás, mátraszentimrei szállás (Szamóca Ház), mátraszentistváni szállás, mátraszentlászlói szállás (Kétkerék Vendégház), galyatetői szállás, parádsasvári szállás (Panoráma Apartman, St. Hubertus Panzió), parádóhutai szállás, parádi szállás (Hanga Vendégház), parádfürdői szállás, bodonyi szállás, kékestetői szállás, mátrafüredi szállás, mátraházi szállás gyűjtemények találhatóak.

Hamarosan bemutatjuk külön-külön is a településeket, addig is kellemes pihenést kívánunk, illetve ajánljuk figyelmébe az üdülési csekk elfogadóhelyeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szallashelyek.blog.hu/api/trackback/id/tr732131678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása